Saturday 5 November 2016

Konačno: "Kocka, kocka, kockica", 15. oktobar 1980.

Nakon višegodišnje (zapravo, višedecenijske) potrage, tokom koje smo zaboravili i kako se tačno epizoda zvala i kada je emitovana, nekako već pomireni sa idejom da je epizoda verovatno izgubljena i obrisana... - Ana Davidović Wijnberg >> je uspela da je pronađe! :)




2 comments:

  1. Kakva neopisiva rados' i to kad smo svi već digli ruke od ideje da je ova epizoda sačuvana i da postoji bilo gde... Nije što smo mi, nego smo stvaaarno mnogo slatki.
    Ne znam koliko jasno se sećaš tih par dana snimanja?
    Meni je i dalje mnogo smešno (i toplo oko srca), kad pomislim samo na ono ubacivanje sitne dece koja kasne na put u bus, ali kroz prozor autobusa u pokretu (ili parkingu, svejedno), a i na ostale momente koje u svetu danas zovu "child abuse" ili "child neglect" ili "call the social services this man is insane and these kids are in danger".
    Nama je bilo supiš s Brankom :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikad nisam digao obe ruke, samo jednu... :P

      Sećam se nekih bizarnih detalja... Poput onoga da smo prvo nešto snimali dan za danom, pa su insistirali da budemo isto obučeni, do toga da je bila neka pauza u snimanju pa sam ja napravio problem time što sam se ošišao u tih par dana... što je umanjilo moje prisustvo u kadrovima u drugom delu :)))

      Delete